Colectare & transport deseuri in Bucuresti,Ilfov, Giurgiu si Calarasi

Productivitate ridicata, costuri scazute, competivitate si eficienta in plan economic.

Utilaje moderne, la standarde europene, profesionalism si expertiza in domeniu de peste 12 ani.

Deservim atat persoane juridice, cat si fizice

Servicii de salubrizare, constand in colectare deseuri nepericuloase: deseuri municipale amestecate, deseuri voluminoase, deseuri provenite din constructii si deseuri reciclabile (PET, hartie si carton, sticla, metal).

Colectarea si transportul deseurilor municipal amestecate sau industriale

Suntem aici sa iti oferim tot suportul de care ai nevoie pentru ca organizatia ta sa functioneze in deplina legalitate, dar si sa isi reduca la minimum impactul asupra mediului inconjurator.

Asiguram precolectarea, colectarea si transportul reziduurilor menajere la depozitele ecologice autorizate de institutiile in drept.Echipele noastre opereaza oriunde in Bucuresti , Ilfov, Giurgiu si Calarasi si niciodata nu te lasa sa astepti. Suntem prompti si raspundem cu maxima implicare oricarei solicitari.

Mai mult, oferim tuturor clientilor nostri recipiente de colectare care corespund celor mai inalte norme europene (europubele, eurocontainere) si le inlocuim la nevoie, pentru ca tot procesul sa fie unul cat mai simplu si eficient pentru toate partile implicate, iar comunitatea sa se bucure de spatii salubre si sanatoase.

Totodata, suntem aici sa oferim companiilor consultanta necesara pentru un management al deseurilor mai bun si pentru o amprenta cat mai mica asupra mediului inconjurator. Pentru ca ne pasa. Atat de tine, cat si de planeta.

Colectarea, transportul si predarea la firmele autorizate a deseurilor reciclabile

E momentul sa inchei si tu, pentru compania sau asociatia de proprietari pe care o reprezinti, un contract cu o firma profresionista, specializata in colectarea si reciclarea deseurilor reciclabile (plastic, hartie si carton, sticla si metal). Nu numai ca legea te obliga sa colectezi selectiv, dar este vorba si despre responsabilitatea fiecaruia dintre noi sa facem tot posibilul sa avem din nou o planeta curata.
De ce este importantă colectarea separată a deșeurilor?

Este un lucru cunoscut, selectarea separată a deșeurilor aduce beneficii importante mediului înconjurător:

– Dovedim că suntem nu numai consumatori, ci consumatori responsabili.
– Înțelegem că avem o responsabilitate față de planetă și de fapt față de generațiile următoare.
– Suntem un exemplu pentru ceilalți oameni.
– Protejăm mediul înconjurător.
– Economisim energie.
– Avem mai puține deșeuri.
– Reducem gradul de poluare (aer, apă, sol).
– Conservăm resursele naturale pe care planeta le are la dispoziție.
– Crește gradul de sănătate al populației.

Asiguram pentru clientii nostri toate resursele necesare pentru ca procesul de colectare a reziduurilor reciclabile sa fie unul responsabil, corect si legal – de la europubele (recipiente care respecta normele europene privind protectia mediului) la colectare, transport si predare la companiile autorizate care se ocupa de integrarea acestor materiale in procesul de reutilizare.

Plastic - Productia de plastic la nivel global a crescut exponential in ultima perioada, iar impactul acestuia asupra mediului inconjurator nu mai este o tema de neglijat. Astfel, noi ne asiguram ca deseurile de plastic pleaca de la tine in cele mai bune conditii, catre companii autorizate, de incredere care sa se ocupe mai departe de revalorificarea acestora!

Hartie si carton – Atat apa cat si padurile au de suferit in urma productie de hartie si carton, iar umanitatea, in acest moment, foloseste enorm de mult material de acest fel. Partea buna este ca foarte multe dintre produsele fabricate din hartie sau carton pot fi create din materiale reciclate. O bucata de carton, spre exemplu poate rezista la 5 reutilizari, fara sa isi piarta proprietatile.
Sticla – Stiai ca sticla, ca material, poate fi reciclat la nesfarsit? Totodata, stiai ca nici in mii de ani nu se descompune? Iata de ce este cat de important sa o colectam corespunzator si sa o trimitem la firmele specializate care sa o revalorifice.

Metal – Deseurile metalice pot fi provenite din procesele de productie ale diferitelor companii care fabrica produse ce contin metale sau din bunurile de consum – de la electronice si electrocasnice la o simpla doza de suc. Reciclarea metalelor, nu numai ca ajuta la prezervarea minereurilor naturale, dar ajuta si la respirarea unui aer mai curat si utilizarea de apa mai salubra, pentru ca procesarea mineralelor polueaza infinit mai mult decat reutilizarea metalului.

Important de reținut!

- Este important să știi că plasticul poluează cel mai mult mediul, se descompune în mai mult de 500 de ani. Efectul asupra mediului este foarte mare.
- Sticla poate fi reciclată de nenumărate ori.
- Recipientele reciclabile trebuie să fie goale (curățate de orice urme de mâncare), lichide și uscate.
- Un articol murdar poate contamina și restul materialelor, așadar asigură-te că reciclabilele sunt goale, curate și uscate.
- Dacă hârtia sau cartonul intră în contact cu alimente sau lichide, nu mai poate fi reciclat.
- Nu lăsa niciodată mai mult de o linguriță de lichid în recipientul reciclabil.
- Nu se colectează selectiv geamuri, oglinzi, becuri, veselă, pahare.
- PET-urile ocupă loc mult, prin urmare acestea trebuie pliate înainte de a fi depuse în containere.
- Cartoanele pot fi de asemenea pliate pentru a ocupa mai puțin loc.

Colectarea si transportul deseurilor provenite din constructii, renovari, demolari

Deșeurile de constructii sunt generate de activitățile de construcție și demolări, fiind compuse din betoane, dale, cărămizi, țigle, gips carton, asfalt, materiale plastice, metale, lemn, pietre etc. Aceste deșeuri de construcție sunt cel mai adesea inerte și nebiodegradabile, grele, voluminoase și suprasolicită gropile de gunoi.

Reciclarea și reutilizarea materialelor recuperate în urma demolării clădirilor vechi aduce beneficii – creează mai puține deșeuri, reduce costurile de construcție și reduce utilizarea resurselor primare (mai mult de 50% din toate materialele extrase din pământ sunt în prezent transformate în materiale de construcții). 

Schimbând modul în care ne gândim la aceste materiale vom crea un viitor mai durabil.

Asiguram recipientele necesare pe santier pentru colectarea si transportul deseurilor nepericuloase

Neglijarea materialelor care pot fi recuperate in urma demolarilor ar fi o pierdere majoră de materii prime utilizabile.
Asiguram recipientele necesare pe santier pentru colectarea si transportul deseurilor nepericuloase, provenite din constructii, catre firmele autorizate pentru gestionarea finala a acestor tipuri de deseuri (reutilizare sau distrugere).

Suntem aici sa te ajutam!

Colectarea si transportul deseurilor voluminoase

Aruncarea deseurilor voluminoase in alte pubele, ghene sau spatii decat cele special destinate, de catre persoane fizice sau juridice, constituie infractiune si se pedepseste conform legii. 

Indiferent ca vorbim de piese de mobilier, usi, obiecte sanitare sau electrocasnice mari, suntem aici sa te ajutam in cel mai scurt timp, in cel mai eficient mod cu putinta, transportand apoi deseurile catre firmele autorizate sa se ocupe de gestionarea lor sustenabila.

Acestea vor fi apoi distruse sau reutilizate, in functie de materialele pe care le contin, iar noi ne asiguram ca ajung la companii responsabile, carora, la fel ca noi si la fel ca tine, le pasa de mediul inconjurator si cred in puterea celor trei R – reciclare, reutilizare, reducere a impactului asupra mediului.

Recipiente de precolectare – europubele, eurocontainere

In scopul desfasurarii fluente a serviciilor de salubrizare, punem la dispozitia beneficiarilor nostril recipiente de precolectare la cele mai inalte standarde.

Astfel, asociatiile de proprietari si agentii economici care ne sunt clienti sunt mereu dotati cu europubele si eurocontainere de diferite capacitati, de la 120 litri pana la 24 mc, recipiente care respecta normele europene privind protectia mediului si care se ptroivesc perfect nevoilor si cerintelor lor.

Ce spun clientii despre noi

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum."

Testimonial #1 Designation

  De ce sa lucrezi cu noi?

  Utilaje moderne, la standarde europene, profesionalism si expertiza in domeniu de peste 12 ani.

  01

  Suntem
  comunicativi

  Raspundem prompt cererilor si solicitarilor clientilor nostri.
  02

  Utilaje de colectare moderne

  Autogunoiere noi, an fabricatie 2021, ce indeplinesc cele mai intalte standarde.
  03

  Experienta vasta in domeniu

  Peste 12 ani de experienta in colectarea si transportul deseurilor.
  04

  Costuri mici si productivitate ridicata

  Poti beneficia de servicii profesionale, fara batai de cap, la costuri mici.

  Solicita oferta
  completand formularul

  Completeaza formularul de mai jos si solicita oferta. Vom reveni la tine in cel mai scurt timp.

  Discuta cu consultantul nostru

  Chitu Marius

  Email

  comercial@salprestcleaning.ro