Despre noi

Despre Salprest Cleaning

SC SAL PREST & CLEANING SRL este o societate privata cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2010, cu un parcurs ascendent inca de la inceputul activitatii si pana in prezent.

Desfasuram responsabil activitatea de colectare si transport a deseurilor atat in Bucuresti, cat si Ilfov, Giurgiu si Calarasi, cu o echipa formata din 30 de angajati care lucreaza impreuna pentru o lume mai curata, mai frumosa si mai sanatosa.

Intr-o lume moderna, in care se pune un accent din ce in ce mai mare pe protejarea mediului inconjurator, lucram constant sa ne aducem aportul cat mai eficient la ceea ce inseamna ecologie, salubrizare sustenabila si reducerea impactului negativ uman si industrial asupra mediului.

Prin competenta, responsabilitate , creativitate, perseverenta si respect, am reusit sa dezvoltam o companie in care oamenii lucreaza pentru oameni. Toate acestea inseamna si productivitate ridicata, costuri scazute, competivitate si eficienta in plan economic.

Viziunea noastra

Este reprezentata de un viitor mai curat, in care impactul negativ uman asupra mediului inconjurator este redus la minimum. In acest sens, ne aducem aportul la realizarea idealului nostru, prin oferirea de servicii complexe si profesioniste de precolectare, colectare si transport al deseurilor nepericuloase, de orice fel

Misiunea noastra

Este de a oferi atat locuitorilor din Bucuresti cat si a celor care locuiesc in zonele limitrofe, un furnizor sigur, corect si profesionist care sa se ocupe de gestionarea completa a deseurilor nepericuloase, reprezentat de o companie in continua dezvoltare, atat din punct de vedere al portofoliului de clienti, cat si din punct de vedere al noilor tehnologii si investitiei continue in progres.

Echipa de conducere

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Richard Muldoone

Legal Officer
Team Image

Maria Andaloro

HR Officer
Team Image

Chris Wensel

Global Sales

Chris Wensel

Jack Mudson

Valorile noastre

Profesionalism – tratam fiecare contract si fiecare solicitare cu maxima seriozitate si facem tot posibilul sa obtinem cea mai mare eficienta la cele mai bune costuri

Integritate – ne onoram promisiunile si nu facem rabat de la calitate, promptitudine sau corectitudine.

Sustenabilitate – atat in activitatile pe care le desfasoara compania noastra, cat si pentru clientii nostri, facem tot posibilul sa dezvoltam un mediu antreprenorial sustenabil, care sa ajute planeta.

Grija si respect pentru planeta – actiunile noastre nu au la baza doar respectarea legislatiei in vigoare, ci si protejarea mediului inconjurator si reducerea impactului negativ al oamenilor si companiilor de orice fel asupra acestuia

Dezvoltare continua – mereu ne perfectionam si investim in noi tehnologii si echipamente, astfel incat serviciile pe care le oferim sa devina din ce in ce mai eficiente

Siguranta – suntem permanent implicati in oferirea unui mediu de trai sigur pentru comunitatea in care operam, dar si pentru echipa noastra care lucreaza in conditii sigure, conform ultimelor standarde europene.

Tehnologie – am completat parcul de utilaje de colectare a deseurilor cu autogunoiere noi, an de fabricatie 2021, care indeplinesc normele europene de protectia mediului, dotate cu sisteme de cantarire de ultima generatie.

Ai nevoie de informatii suplimentare? Consultantul nostru iti sta la dispozitie!

Contacteaza-l acum la datele de mai jos sau apasa butonul Solicita Oferta si completeaza formularul. In cel mai scurt timp, va reveni cu o oferta personalizata.

Aprodu Florin